česky  čs
english  en
Dehydratační procesy (2181090)
Departments:ústav procesní a zpracov. techniky (12118)
Abbreviation:Approved:11.06.2019
Valid until: ??Range:2P+2C
Semestr:8Credits:4
Completion:Z,ZKLanguage:CS
Annotation
Snižování obsahu vody v potravině vedoucí k prodloužení trvanlivosti, snižování nákladů na dopravu a skladování. Základní dehytratační procesy, principy, vazby vlhkosti v materiálu, teorie sušení a aplikace při návrhu zařízení. Sušení rozprašovací, fluidní, sublimační, membránové procesy. Podklady pro návrh a konstrukci.(Pro oborové studium Stroje a zařízení pro chemický, potravinářský a spotřební průmysl)
Structure
Literarture
data online/KOS/FS :: [Helpdesk] (hlášení problémů) :: [Reload] [Print] [Print wide] © 2011-2022 [CPS] v3.8 (master/4ba2e75e/2023-03-03/01:20)