Dehydratační procesy (2181090)
Katedra: | ústav procesní a zpracov. techniky (12118) |
Zkratka: | | Schválen: | 11.06.2019 |
Platí do: | ?? | Rozsah: | 2P+2C |
Semestr: | 8 | Kredity: | 4 |
Zakončení: | Z,ZK | Jazyk výuky: | CS |
Anotace
Snižování obsahu vody v potravině vedoucí k prodloužení trvanlivosti, snižování nákladů na dopravu a skladování. Základní dehytratační procesy, principy, vazby vlhkosti v materiálu, teorie sušení a aplikace při návrhu zařízení. Sušení rozprašovací, fluidní, sublimační, membránové procesy. Podklady pro návrh a konstrukci.(Pro oborové studium Stroje a zařízení pro chemický, potravinářský a spotřební průmysl)
Osnova
Literatura
data
online/KOS/FS :: [
Helpdesk] (hlášení problémů) :: - datum tisku: 22.12.2024, 7:10 © 2011-2022 [
CPS] v3.8 (master/ade9e2c3/2024-10-11/07:15)