Aplikovaná chemie I (W18G001)
Departments: | ústav procesní a zpracov. techniky (12118) |
Abbreviation: | | Approved: | 16.05.2007 |
Valid until: | ?? | Range: | 60P+0C |
Semestr: | Z,L | Credits: | |
Completion: | ZK | Language: | CS |
Annotation
Vybraná témata přednášená na VŠChT Praha. Zaměření: Organická a potravinářská chemie i technologie. Aminokyseliny, proteiny, lipidy, sacharidy. Biochemické reakce. Analytické metody rozboru potravinářských a odpadních látek.
Structure
Literarture
Velíšek J. Chemie potravin. OSSIS Praha 1999
Keywords
Food chemistry, Analytical methods
data
online/KOS/FS :: [
Helpdesk] (hlášení problémů) :: - print date: 21.1.2025, 5:08 © 2011-2022 [
CPS] v3.8 (master/ade9e2c3/2024-10-11/07:15)