Výrobní linky potravinářské (2181098)
Departments: | ústav procesní a zpracov. techniky (12118) |
Abbreviation: | | Approved: | 11.06.2019 |
Valid until: | ?? | Range: | 3P+2C |
Semestr: | 10 | Credits: | 6 |
Completion: | Z,ZK | Language: | CS |
Annotation
Stav potravinářského průmyslu doma a v zahraničí. Metodika navrhování výrobní linky, komplexní řešení linek v návaznosti na ostatní provozy, odpady, energetika, životní prostředí. Praktické poznatky z navrhování a provozu výrobní linky. Výrobní linky oborů pivo, cukr, mléko, pekárny, lihovary, maso, mrazírny, tuky, detergenty, speciální výrobky. Návštěva jednotlivých provozů.(Pro oborové studium Stroje a zařízení pro chemický, potravinářský a spotřební průmysl)
Structure
Literarture
data
online/KOS/FS :: [
Helpdesk] (hlášení problémů) :: - print date: 20.3.2025, 8:16 © 2011-2022 [
CPS] v3.8 (master/ade9e2c3/2024-10-11/07:15)