Experimentální práce (2182702)
Departments: | ústav procesní a zpracov. techniky (12118) |
Abbreviation: | | Approved: | 11.06.2019 |
Valid until: | ?? | Range: | 0P+3C |
Semestr: | * | Credits: | 3 |
Completion: | KZ | Language: | CS |
Annotation
Měření a vyhodnocení procesních charakteristik, látkových a energetických bilancí na vybraných zařízeních v poloprovozní hale a laboratořích ústavu.
Structure
Structure of tutorial
1. Úvod. Instruktáž.
2. Odparka - měření.
3. Odparka - vyhodnocení dat.
4. Rozprašovací sušárna - měření.
5. Rozprašovací sušárna - vyhodnocení dat.
6. Homogenizační účinky míchadel - měření.
7. Homogenizační účinky míchadel - vyhodnocení dat.
8. Fermentor - měření.
9. Fermentor - vyhodnocení dat.
10. Porézní a fluidní vrstva - měření .
11. Porézní a fluidní vrstva - vyhodnocení dat.
12. Charakteristika čerpadla a tlakové ztráty okruhy - měření.
13. Charakteristika čerpadla a tlakové ztráty okruhy - vyhodnocení dat.
14. Náhradní měření.
Literarture
Fořt a kol.: Návody k laboratorním cvičením. ČVUT
Keywords
odparka, rozprašovací sušárna, fermentor, míchadlo, fluidace, charakteristika čerpadal, tlaková ztráta
data
online/KOS/FS :: [
Helpdesk] (hlášení problémů) :: - print date: 3.12.2024, 16:11 © 2011-2022 [
CPS] v3.8 (master/ade9e2c3/2024-10-11/07:15)