Procesy, zařízení a systémy výroby bezpečných potravin (2186008)
Katedra:ústav procesní a zpracov. techniky (12118)
Zkratka:Schválen:11.06.2019
Platí do: ??Rozsah:2P+1C
Semestr:LKredity:3
Zakončení:ZJazyk výuky:CS
Anotace
Základní aspekty výroby bezpečných potravin včetně legislativního rámce EU. Témata: tepelné úpravy, přehled procesů a zařízení, nové technologie (vysoké tlaky, pulzní výboje), matematické modely inaktivace mikroorganismů, systémy kritických bodů a jeho aplikace v provozu i při navrhování zařízení a strojů.
Osnova
Literatura
data online/KOS/FS :: [Helpdesk] (hlášení problémů) :: - datum tisku: 19.4.2024, 16:26 © 2011-2022 [CPS] v3.8 (master/4ba2e75e/2023-03-03/01:20)