Procesy, zařízení a systémy výroby bezpečných potravin (2186008)
Departments: | ústav procesní a zpracov. techniky (12118) |
Abbreviation: | | Approved: | 11.06.2019 |
Valid until: | ?? | Range: | 2P+1C |
Semestr: | L | Credits: | 3 |
Completion: | Z | Language: | CS |
Annotation
Základní aspekty výroby bezpečných potravin včetně legislativního rámce EU. Témata: tepelné úpravy, přehled procesů a zařízení, nové technologie (vysoké tlaky, pulzní výboje), matematické modely inaktivace mikroorganismů, systémy kritických bodů a jeho aplikace v provozu i při navrhování zařízení a strojů.
Structure
Literarture
data
online/KOS/FS :: [
Helpdesk] (hlášení problémů) :: - print date: 6.5.2024, 3:36 © 2011-2022 [
CPS] v3.8 (master/4ba2e75e/2023-03-03/01:20)