Aplikovaná chemie I (W18G001)
Katedra:ústav procesní a zpracov. techniky (12118)
Zkratka:Schválen:16.05.2007
Platí do: ??Rozsah:60P+0C
Semestr:Z,LKredity:
Zakončení:ZKJazyk výuky:CS
Anotace
Vybraná témata přednášená na VŠChT Praha. Zaměření: Organická a potravinářská chemie i technologie. Aminokyseliny, proteiny, lipidy, sacharidy. Biochemické reakce. Analytické metody rozboru potravinářských a odpadních látek.
Osnova
Literatura
Velíšek J. Chemie potravin. OSSIS Praha 1999
Klíčová slova
Food chemistry, Analytical methods
data online/KOS/FS :: [Helpdesk] (hlášení problémů) :: - datum tisku: 28.3.2024, 13:33 © 2011-2022 [CPS] v3.8 (master/4ba2e75e/2023-03-03/01:20)