Aplikovaná chemie I (W18G001)
Katedra: | ústav procesní a zpracov. techniky (12118) |
Zkratka: | | Schválen: | 16.05.2007 |
Platí do: | ?? | Rozsah: | 60P+0C |
Semestr: | Z,L | Kredity: | |
Zakončení: | ZK | Jazyk výuky: | CS |
Anotace
Vybraná témata přednášená na VŠChT Praha. Zaměření: Organická a potravinářská chemie i technologie. Aminokyseliny, proteiny, lipidy, sacharidy. Biochemické reakce. Analytické metody rozboru potravinářských a odpadních látek.
Osnova
Literatura
Velíšek J. Chemie potravin. OSSIS Praha 1999
Klíčová slova
Food chemistry, Analytical methods
data
online/KOS/FS :: [
Helpdesk] (hlášení problémů) :: - datum tisku: 21.11.2024, 13:10 © 2011-2022 [
CPS] v3.8 (master/ade9e2c3/2024-10-11/07:15)