Aplikovaná chemie I (W18G001)
| Katedra: | ústav procesní a zpracov. techniky (12118) |
| Zkratka: | | Schválen: | 16.05.2007 |
| Platí do: | ?? | Rozsah: | 60P+0C |
| Semestr: | Z,L | Kredity: | |
| Zakončení: | ZK | Jazyk výuky: | CS |
Anotace
Vybraná témata přednášená na VŠChT Praha. Zaměření: Organická a potravinářská chemie i technologie. Aminokyseliny, proteiny, lipidy, sacharidy. Biochemické reakce. Analytické metody rozboru potravinářských a odpadních látek.
Osnova
Literatura
Velíšek J. Chemie potravin. OSSIS Praha 1999
Klíčová slova
Food chemistry, Analytical methods
data
online/KOS/FS :: [
Helpdesk] (hlášení problémů) :: - datum tisku: 19.11.2025, 5:59 © 2011-2022 [
CPS] v3.8 (master/c785a2b1/2025-09-26/01:43)