Experimentální práce (2183007)
Departments: | ústav procesní a zpracov. techniky (12118) |
Abbreviation: | | Approved: | 11.06.2019 |
Valid until: | ?? | Range: | 0P+3C |
Semestr: | 10 | Credits: | 3 |
Completion: | Z | Language: | CS |
Annotation
Měření a vyhodnocení procesních charakteristik, látkových a energetických bilancí na vybraných zařízeních v poloprovozní hale a laboratořích ústavu.
Structure
Structure of tutorial
1. Úvod. Instruktáž.
2. Odparka - měření.
3. Odparka - vyhodnocení dat.
4. Rozprašovací sušárna - měření.
5. Rozprašovací sušárna - vyhodnocení dat.
6. Homogenizační účinky míchadel - měření.
7. Homogenizační účinky míchadel - vyhodnocení dat.
8. Fermentor - měření.
9. Fermentor - vyhodnocení dat.
10. Mletí - měření.
11. Mletí - vyhodnocení dat.
12. Statické směšovače - měření.
13. Statické směšovače - vyhodnocení dat.
14. Náhradní měření.
Literarture
Fořt a kol.: Návody k laboratorním cvičením. ČVUT
Requirements
Vypracování a odevzdání protokolů.
Keywords
odparka, rozprašovací sušárna, fermentor, míchadlo, statické směšovače, mletí