Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/kos.fs.cvut.cz/web/lib_locale.php on line 9

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/kos.fs.cvut.cz/web/lib_locale.php on line 11
KOS.FS - fakultní nadstavba
  česky  čs
english  en
Aplikovaná chemie I (W18G001)
Katedra:ústav procesní a zpracov. techniky (12118)
Zkratka:Schválen:16.05.2007
Platí do: ??Rozsah:60P+0C
Semestr:Z,LKredity:
Zakončení:ZKJazyk výuky:CS
Anotace
Vybraná témata přednášená na VŠChT Praha. Zaměření: Organická a potravinářská chemie i technologie. Aminokyseliny, proteiny, lipidy, sacharidy. Biochemické reakce. Analytické metody rozboru potravinářských a odpadních látek.
Osnova
Literatura
Velíšek J. Chemie potravin. OSSIS Praha 1999
Klíčová slova
Food chemistry, Analytical methods
data online/KOS/FS :: [Helpdesk] (hlášení problémů) :: [Obnovit] [Tisk] [Tisk na šířku] © 2011-2022 [CPS] v3.8 (master/ade9e2c3/2024-10-11/07:15)