Procesy, zařízení a systémy výroby bezpečných potravin (2186008)
Katedra: | ústav procesní a zpracov. techniky (12118) |
Zkratka: | | Schválen: | 11.06.2019 |
Platí do: | ?? | Rozsah: | 2P+1C |
Semestr: | L | Kredity: | 3 |
Zakončení: | Z | Jazyk výuky: | CS |
Anotace
Základní aspekty výroby bezpečných potravin včetně legislativního rámce EU. Témata: tepelné úpravy, přehled procesů a zařízení, nové technologie (vysoké tlaky, pulzní výboje), matematické modely inaktivace mikroorganismů, systémy kritických bodů a jeho aplikace v provozu i při navrhování zařízení a strojů.
Osnova
Literatura
data
online/KOS/FS :: [
Helpdesk] (hlášení problémů) :: - datum tisku: 21.12.2024, 15:53 © 2011-2022 [
CPS] v3.8 (master/ade9e2c3/2024-10-11/07:15)