Procesy, zařízení a systémy výroby bezpečných potravin (2186008)
Katedra:ústav procesní a zpracov. techniky (12118)
Zkratka:Schválen:11.06.2019
Platí do: ??Rozsah:2+1
Semestr:LKredity:3
Zakončení:ZJazyk výuky:CS
Anotace
Základní aspekty výroby bezpečných potravin včetně legislativního rámce EU. Témata: tepelné úpravy, přehled procesů a zařízení, nové technologie (vysoké tlaky, pulzní výboje), matematické modely inaktivace mikroorganismů, systémy kritických bodů a jeho aplikace v provozu i při navrhování zařízení a strojů.
Osnova
Osnova cvičení
Literatura
Požadavky
Klíčová slova
data online/KOS/FS :: [Helpdesk] (hlášení problémů) :: - datum tisku: 16.9.2019, 16:32 © 2011-2017 [CPS] v3.7 (master/5b4923ae/2019-02-18/09:35)